tak da apa aku nak tulis hari ni. cuma nak postkan screenshot dr statistik blog ni dan web aku tu. ada sekali-sekala aku heran dgn apa yang orang cari di internet. screenshot tu adalah dari statistik blog ini (wordpress) dan juga statistic for atoqa berdasarkan awstat. 

capture_23052009_191347 

ini biasalah..aik2 popular jugak atoqa ni eh! har har har

capture_23052009_191457

cari hotel di langkawi tp jumpa guesthouse in kelantan? eh eh eh

capture_23052009_192008

cari siti nurhaliza ke? sapa nak sewa honda odyssey secara online? eh eh eh

capture_23052009_191525

tengok tu, ada orang cari emel address aku di search engine? eh eh eh

capture_23052009_192105

lesen premis dbkl? apa kaitan dgn web aku?

capture_23052009_191531

lot 455 berek 12?tu lot rumah aku. sapa yg cari alamat rumah aku di search engine? eh eh eh

tak mengapalah, aku tak nak sakitkan kepala fikir benda-benda ni semua.