Label

, , ,

sebelum tu aku nak ucap takziah kpd keluarga Allahyarham Ismail atas pemergiannya pada subuh jumaat lalu. aku tau berita tu pagi jumaat tu. tapi terlupa nak post kan news tu kat sini. 

tengah hari ni ada orang call aku, tanya jauh ke kota bharu dengan manik urai. baiklah, aku jawab jauh. lebih kurang 2 jam kalau dengan kereta. jadi kalau nak sewa rumah di manik urai sempena pilihanraya kecil ni, baik booking cepat-cepat ok! 

tapi, terus terang aku cakap…kota bharu dgn manik urai memang jauh. korang boleh cari penginapan yang dekat sikit dengan manik urai, samada penginapan di kuala krai atau penginapan di machang, btw aku rasa boleh duk di masjid je atau pejabat pas. akan dapat lebih aura pr! takbir!