Label

, , , , ,

Penjelasan lanjut Iklan Raya TV3 2010, penjelasan ni aku jumpa di Facebook. Link pengulasnya tak ada..cuma notes je yang aku dapat.

Scene 1 – Budak Lelaki Melayu sedang menilik-nilik sebuah buku bergambar di malam yang gelap dalam sebuah pondok buruk beratapkan rumbia dengan bertemankan sebiji mentol. Terdapat sebuah sangkar burung yang tergantung di sebelah kanan tingkap yang terbuka.

1.Budak Lelaki Melayu – Orang Melayu

2.Buku – Bible

… baca lanjut penjelasan scene by scene dalam IKLAN RAYA TV3 2010 DISINI

Kalau dalam iklan raya tu dorang buat naik flight airasia ke, mas ke, tikar terbang.. kan lebih ok..