GUEST HOUSE

Jika anda mencari penginapan di Kelantan, kami mungkin yang terbaik untuk anda. Terletak di Jalan Bayam, ianya 5km dari pusat bandar Kota Bharu, lebih kurang 3 minit memandu ke Kota Sri Mutiara, dan 10 minit ke Wakaf Che Yeh.

Amat sesuai untuk keluarga dan rombongan, terletak dalam persekitaran menghijau memang mendamaikan. Bersih dan menenangkan selain memberi lebih nilai untuk anda.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Kemudahan:

Tilam dan bantal tambahan
Television
Cerek
Dapur
Sejadah
Parking berpagar
Peti ais
Saterika

Harga: RM180 sehari

KEMUDAHAN DISEDIAKAN DAN KADAR

GALERI GAMBAR

LOKASI

BORANG TEMPAHAN

13 thoughts on “GUEST HOUSE”

  1. Salaam.

    Oooo, awk ada guest house ke kat KB? saya ni org kelantan, tapi duduk kat KL. Nanti saya balik KB duduk kat guest house awk. Ada diskaun tak? Haha.

  2. oww, accounting student juga ye. sama la kita. dah tengok blog nadlique, bagus!

  3. saya sangat berpuas hati dengan rumah tumpangan ni dan akan recomend pada kawan2. sprt berada di rumah sendiri.kadar pun ok dan reasonable.trima kasih bg diskaun.

  4. hi, ingat saya lagi tak? saya puas hati dengan budget inn cik ni, terutama sekali pasal caj dan kebersihan. nanti nak datang lagi bulan 5 ni.

  5. cmbez gak guest house ni..nk p tngok la skali..nti na rekemenkn na pnya kwn.kuikuikui…

  6. mariana,
    nak tengok boleh. tapi kena call sy dulu la..+6019-9961960.

  7. Saya plan bulan 12 lawat Kelantan. Kena booking sebelum bulan berapa?

  8. anytime🙂 skarang pun boleh

  9. chewan
    sy dah add di gmail chat dan google talk
    ada masa nti kita sembang ok

  10. saya dah booking untuk 11 Disember 2009 ni…harap2 asmaa dapat jemput kami kat mana2 nanti sebab kami semua dah 10 tahun tak ke Kelantan…takut sesat tak jumpa Hussin Palace..alamat penuh Hussin Palace ni sebenarnya apa? Dalam google byk betul alamat…ada paya rambai, ada jalan bayam, ada jalan abdul kadir adabi…TQVM

  11. aha banyak alamat sbb byk tmpat🙂
    btw dont worry bila sampai sini, one of our team will fetch u.

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s