Telekung Sembahyang Online

Label

, , , , , , ,

Isk.

Lama betul tak update. Kali ni nak update tentang satu online store yang menjual pelbagai jenis telekung sembahyang online seperti telekung vietnam, telekung kanak-kanak, telekung dewasa dan sebagainya.

Tudung bawal 3 tones warna pun ada jugak. Harganya boleh tahan la murah, tak mahal pun

Telekung vietnam tu murah, memang bagus pun.  Selesa dipakai.

Advertisements

Bina Website | Design Baru Web Homestay Kelantan

Label

, ,

Setelah sekian lama duk guna Thesis framework untuk laman web Homestay Kelantan saya, kini saya gunakan Genesis Framework pula. Web itu masih kekal berwarna hijau, ada stike kat tengah-tengah. Nampak cool. Sesuai dengan persekitaran homestay yang greenery surrounding.

homestay kelantan