Bina Website : Telekung Online Store

Label

, , , ,

Telekung Online

Jika anda perlukan telekung sembahyang untuk dihadiahkan kepada ibu, isteri, teman wanita, adik atau sebagai hantaran perkahwinan, anda boleh je beli daripada Haniz.com – Telekung Online Store Nombor 1 Di Malaysia.

Terdapat pelbagai jenis telekung ready stock untuk anda di Haniz.com. Daripada telekung kanak-kanak sehinggalah kepada telekung dewasa seperti Telekung Vietnam dan Telekung Indonesia. Harga dijamin lebih murah berbanding web-web lain. Dan yang penting ialah, free shipping bagi penghantaran ke seluruh Malaysia.

Web tersebut saya bina menggunakan WordPress self hosted platform, dan beberapa plugin e-commerce seperti mana website online store yang lain. Web bertema plain putih memudahkan pembeli memilih telekung yang disukai.

Anda juga mahu website macam ni? Hubungi saya je, saya boleh buatkan untuk anda juga.

Bina Website : English Korean Translators

Label

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ya, ini salah satu website yang saya bina. Ini ialah untuk servis terjemahan Bahasa Inggeris, Bahasa Korea dan Bahasa Melayu. Milik partner saya, Yusef yang berhenti kerja untuk menumpukan sepenuh perhatian kepada perkhidmatan terjemahan dari Bahasa Inggeris ke Bahasa Korea dan sebaliknya.

Website tersebut dibina menggunakan WordPress self hosted platform. Saya memang gemarkan WordPress pun. Malah tidak bercadang untuk membina website menggunakan platform lain. WordPress pada saya, sudah cukup bagus bagi sesiapa yang mahu memiliki laman web yang cantik dan menarik, lengkap dengan pelbagai fungsi.

korean translator in malaysia

TranslatorsService.com pada asalnya hanyalah sebuah website freelance English Korean translator. Kemudian, disebabkan permintaan yang sampai ke tahap tidak menang tangan, penterjemah tersebut terpaksa berhenti kerja dan menumpukan sepenuh perhatian kepada bidang penterjemahan. Kini, ia memiliki beberapa penterjemah “native speaker”, seorang wanita warganegara Korea. Ok, itu sudah cukup bagus kan.

Mana nak cari English Korean translator di Malaysia ni? Di TranslatorsService.com